x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PMB a început procedura de achiziție SF pentru Drumul Radial Corbeanca - București

PMB a început procedura de achiziție SF pentru Drumul Radial Corbeanca - București

03 Oct 2022   •   19:35
PMB a început procedura de achiziție SF pentru Drumul Radial Corbeanca - București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că PMB a început procedura de achiziție pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate aferent Drumului Radial 4 (DR 4 – Nord Expres), care va face legătura între localitatea Corbeanca și Municipiul București.

„Demarăm procedura de achiziție pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate aferent Drumului Radial 4 (DR 4 – Nord Expres), care va face legătura între localitatea Corbeanca și Municipiul București. Caietul de sarcini şi documentaţia aferentă procedurii au fost lansate în SEAP de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București (ADIZMB)”, anunță Nicușor Dan.

El precizează că Drumul Radial 4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km, 4 benzi de circulație, câte 2 pe fiecare sens, și va conecta Bd. Poligrafiei cu Centura Capitalei (DNCB), viitoarea Autostradă A0 și localitatea Corbeanca.

„Prin execuția acestui drum, se vor realiza noi legături pentru intrări și ieșiri din Municipiul București, se va optimiza și decongestiona traficul pe Șoseaua București – Ploiești (DN1) și pe Șoseaua București – Târgoviște (DN1A). Valoarea estimată pentru realizarea studiului de fezabilitate este de 17 milioane lei fără TVA, cu termen de execuție de 12 luni, iar finanțarea urmează să fie asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 noiembrie 2022”, încheie Nicușor Dan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan