x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PMB trebuie să plătească 7 milioane de lei, contribuție pentru un ONG în procedură de lichidare

PMB trebuie să plătească 7 milioane de lei, contribuție pentru un ONG în procedură de lichidare

22 Feb 2022   •   21:30
PMB trebuie să plătească 7 milioane de lei, contribuție pentru un ONG în procedură de lichidare

Primăria Capitalei trebuie să plătească șapte milioane de lei, contribuție neachitată Asociației „Axa de Dezvoltare Brașov – București – Constanța”, un ONG în procedură de lichidare. „Evident, vom contesta în instanță această solicitare și sper că vom câștiga”, transmite Nicușor Dan.

„Din restanțele de la fosta administrație a Capitalei: în 2018 a fost înființată Asociația „Axa de Dezvoltare Brașov – București – Constanța”, un ONG creat de primăriile celor 3 orașe, care avea ca obiectiv declarat realizarea de mari proiecte prin atragerea de fonduri europene, dar care în mod practic n-a făcut nimic”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El afirmă că pentru funcționare, CGMB aprobase „o contribuție anuală consistentă” la bugetul asociației.

„Asociația a ajuns în procedură de lichidare, iar administratorul judiciar solicită acum Primăriei Capitalei să plătească 7 milioane de lei contribuție neachitată. Evident, vom contesta în instanță această solicitare și sper că vom câștiga”, conchide primarul general al Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan