x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poiana Brasov - Tariceanu a fost la schi cu Copos

Poiana Brasov - Tariceanu a fost la schi cu Copos

09 Ian 2005   •   00:00

Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu si-a petrecut sfarsitul saptamanii la Poiana Brasov, impreuna cu vicepremierul George Copos.

Click pentru a mari imaginea
FARA POLITICA. Premierul si vicepremierul au inlocuit costumele cu combinezoane de schi
Cei doi au schiat, dar nu au uitat sa discute si despre viitoarea colabrare din cadrul Guvernului. Premierul Tariceanu a fost cazat la hotelul lui Copos, Ana Hotels din Poiana Brasov, si a schiat pe Postavaru. Seful Guvernului nu a fost scapat din priviri nici o secunda de SPP-istii din escorta sa.

Cei doi membri ai Executivului nu au dorit sa faca nici un comentariu de presa. "Ma simt excelent la Brasov, partia a fost excelenta, dar sunt foarte obosit dupa o zi de schiat in Postavaru. Va rog sa-mi permiteti sa nu va raspund la intrebatri de natura politica", a declarat Tariceanu. Pe de alta parte, George Copos, in postura de gazda a primului-ministru, a avut o prezenta discreta si a evitat intalnirile cu ziaristii. Dejunul premierului a fost pregatit in sala mare a hotelului Ana, locul in care Tariceanu s-a intalnit cu primarul Brasovului, George Scripcaru, si cu senatorul Nicolae Vlad Popa, presedintele PNL Brasov. Din acest motiv, toti turistii au fost indrumati spre sala mica de restaurant. Premierul era vizibil obosit, insa bine dispus si asculta cu atentie argumentele interlocutorilor sai, in timp ce revenea la hotel din directia telecabinei Postavaru. In alta ordine de idei, in acest week-end, primul-ministru si-a facut timp si pentru presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, pe care l-a intalnit la Rasnov. (Libiu Mateescu)

×
Subiecte în articol: observator