x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Locală a prins un tânăr în timp ce poza dezbrăcat lângă Statuia Lupoaicei din Bucureşti

Poliţia Locală a prins un tânăr în timp ce poza dezbrăcat lângă Statuia Lupoaicei din Bucureşti

17 Feb 2012   •   09:40
Poliţia Locală a prins un tânăr în timp ce poza dezbrăcat lângă Statuia Lupoaicei din Bucureşti

Un tanar de 20 de ani a fost surprins de un echipaj al Politiei Locale in timp ce isi facea poze dezbracat langa Statuia Lupoaicei din Piata Roma, situata in apropierea Centrului Istoric.

Patrulele Serviciului de Ordine Publica statea cu ochii pe un grup de suporteri ai echipei de fotbal Twente, cand tanarul respectiv le-a intrat in atentie. Pe langa el, un altul il fotografia in diferite pozitii.

Pana la interventia politistilor locali tanarul complet dezbracat s-a asezat picior peste picior pe soclul statuii.

Prima masura a agentilor P.L.M.B. a fost sa il acopere pe tanar si, apoi, sa-l someze sa se imbrace cu hainele lasate in apropiere. Apoi, l-au amendat cu 200 de lei pentru savarsirea de fapte obscene in locuri publice.

S.G.V. – nascut in 1992 – a povestit politistilor ca actiunea sa face parte dintr-un proiect universitar. Desi nu a putut prezenta vreun document prin care sa demonstreze ca este student, tanarul a sustinut ca a defilat in pielea goala, in mijlocul Capitalei, pentru a realiza tema 'nuditate pe timp de iarna'.

Tanarul nu a fost de acord sa semneze procesul verbal si si-a schimbat ulterior declaratiile, afirmand ca vroia, de fapt, sa afle opinia publicului in privinta imaginii in care apare gol pusca langa Statuia Lupoaicei.

×