x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Română a atins azi 1000 de like-uri pe Facebook. Vezi ce melodie le-au dedicat poliţiştii prietenilor virtuali

Poliţia Română a atins azi 1000 de like-uri pe Facebook. Vezi ce melodie le-au dedicat poliţiştii prietenilor virtuali

25 Sep 2011   •   10:16

Pagina de Facebook a Inspectoratului General al Politiei Romane a atins azi cifra de 1000 de like-uri. Informatia a fost anuntata atat printr-un comunicat de presa cat si pe pagina de Facebook a institutiei. Pe reteaua de socializare, IGPR le multumeste prietenilor pentru apreciere si le dedica o melodie a lui Whitney Houston - One Moment in Time.

Intr-un comunicat de presa postat pe pagina de web a IGPR, se arata urmatoarele: "Lansata la inceputul lunii august in acest an, pagina de Facebook a Inspectoratului General al Politiei Romane a fost vizualizata, pana in acest moment, de cateva sute de mii de oameni (conform analizelor Facebook), care au apreciat postarile noastre, au interactionat prin comentarii, au solicitat diferite informatii de utilitate publica, primind raspuns, si au sesizat diverse situatii.

Interesul mare de care se bucura prezenta Inspectoratului General al Politiei Romane pe retelele de socializare este relevat si de faptul ca astazi am atins cifra de 1000 de 'like-uri, precum si de numarul mare de utilizatori care ne-au vizitat pagina in fiecare zi.
Aceasta aplicatie se circumscrie dezideratului Inspectoratului General al Politiei Romane de asigurare a transparentei institutionale si realizarii unui real dialog cu cetatenii, alaturi de celelalte proiecte, I_G_P_R – contul de Twitter al Politiei Romane, contul de Facebook al Politiei Romane, PolitiaRomanaChannel – canalul TV al Politiei Romane si contul pe reteaua de new media Flickr".

×