x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Rutieră anticipează trafic intens pe A2, spre litoral. Vezi rutele alternative pentru evitarea aglomeraţiei

Poliţia Rutieră anticipează trafic intens pe A2, spre litoral. Vezi rutele alternative pentru evitarea aglomeraţiei

15 Iun 2012   •   12:57
Poliţia Rutieră anticipează trafic intens pe A2, spre litoral. Vezi rutele alternative pentru evitarea aglomeraţiei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 12.15 nu erau anuntate tronsoane de drumuri nationale sau autostrazi blocate din cauza unor evenimente rutiere si nici probleme majore de fluenta a traficului auto pe niciuna dintre arterele importante de circulatie.

Circulatia autovehiculelor a revenit la normal pe DN2A, in zona localitatii Cazanesti din judetul Ialomita, unde in jurul orei 11 a avut loc un accident grav.

La aceasta ora, se circula normal si pe DN1 Bucuresti – Brasov, si pe Autostrada Soarelui (Bucuresti – Constanta). Totusi, tinand cont de faptul ca meteorologii au prognozat pentru acest sfarsit de saptamana vreme frumoasa, este posibil ca in a doua parte a zilei sa apara probleme de fluenta a traficului rutier atat spre statiunile montane de pe Valea Prahovei, cat si catre litoral. Pentru evitarea aglomeratiei, daca va fi cazul, se pot folosi urmatoarele rute alternative:

• spre munte:

- DN1 Bucuresti – Ploiesti – DN1A – Valenii de Munte – Cheia – Sacele – Brasov;

- DN7 Bucuresti – Baldana – DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia;

• spre mare:

- Autostrada A2 Bucuresti – Drajna – DN21 Drajna – Slobozia – DN2A Slobozia – Harsova – Constanta.

- DN2 Bucuresti – Urziceni – DN2A Urziceni – Slobozia – Harsova – Constanta.

Pentru prevenirea producerii accidentelor grave de circulatie, le recomandam conducatorilor auto sa ruleze cu viteza moderata, adaptata conditiilor de drum si trafic si sa nu se angajeze in depasiri riscante. De asemenea, cei ce incheie coloane de autovehicule care incetinesc sau opresc brusc trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe soferii care se apropie din spate sa reduca din timp viteza.

×