x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Politician ameninţat în timpul emisiunii "Ora de foc": În curând îţi dăm foc!

Politician ameninţat în timpul emisiunii "Ora de foc": În curând îţi dăm foc!

25 Feb 2011   •   10:22
Politician ameninţat în timpul emisiunii "Ora de foc": În curând îţi dăm foc!

Jurnalista Oana Stancu, fosta moderatoare a emisiunii "Ora de Foc", a declarat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei că unul dintre invitaţii săi a primit un sms de ameninţare. Jurnalista a povestit că scopul mesajului era de a constrânge respectiva persoană să cedeze presiunilor politice.

În timpul unei emisiunii despre cazul Alro, care face trimitere la ministrul Udrea şi soţul acesteia, la Theodor Stolojan şi chiar la preşedintele Băsescu, unul dintre invitaţi a primit un mesaj cel puţin dubios. "Unul dintre invitaţi mi-a întins un telefon pe care scria <În curând îţi dăm foc!> (...) Era în engleză", a declarat Oana Stancu, potrivit antena3.ro.

Citeşte şi Ponta: Blejnar mi-a transmis "să mă potolesc", că are documente despre mine

Jurnalista nu a dezvăluit numele politicianului care a primit acel sms de ameninţare. Aceasta a mai făcut însă public cazul unui alt invitat al emisiunii "Ora de Foc". După ce a plecat de la emisiune, acesta a fost urmărit de o maşină până acasă. "S-a verificat a cui era maşina aceea şi era a unei părţi despre care se discuta în acea seară", a mai declarat Oana Stancu.

×