x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist pe motocicletă, lovit de un sofer beat cu permisul suspendat tot pentru conducere sub influenţa alcoolului

Poliţist pe motocicletă, lovit de un sofer beat cu permisul suspendat tot pentru conducere sub influenţa alcoolului

27 Iul 2012   •   10:54
Poliţist pe motocicletă, lovit de un sofer beat cu permisul suspendat tot pentru conducere sub influenţa alcoolului

Un politist detasat pe litoral, care se afla in misiune, vineri dimineata, conducand o motocicleta, a fost ranit usor dupa ce un sofer care se urcase la volan in stare de ebrietate a dat peste el, omul legii suferind doar cateva escoriatii.

Potrivit politistilor Serviciului Rutier Constanta, Valeriu V., de 32 de ani, agent principal la Inspectoratul de Politie Gorj, se deplasa pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta catre locul unde se produsese un accident rutier, cu o motocicleta BMW ce avea semnalele acustice si vizuale in functiune.

Un autoturism Opel, condus de Ionut Radu Andone, de 32 de ani, din Constanta, a intors brusc, peste linia continua si fara sa se asigure, si i-a taiat calea politistului, care nu a mai putut evita coliziunea.

In urma accidentului, politistul a cazut de pe motocicleta si s-a lovit usor, suferind catea escoriatii pe una dintre maini.

Ulterior, oamenii legii au stabilit ca soferul care a produs accidentul se urcase la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice, etilotestul indicand o valoare de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, barbatul avea si permisul de conducere suspendat dupa ce fusese depistat conducand sub influenta alcoolului. (Mediafax)

×