x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţişti accidentaţi în misiune

Poliţişti accidentaţi în misiune

de Jurnalul National    |    14 Ian 2008   •   00:00

Doi poliţişti din judeţul Vaslui au ajuns la spital, astăzi, după ce maşina de serviciu cu care se deplasau într-o misiune în Vrancea a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară care circula regulamentar

Doi poliţişti din judeţul Vaslui au ajuns la spital, astăzi, după ce maşina de serviciu cu care se deplasau într-o misiune în Vrancea a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară care circula regulamentar, transmite Mediafax. În urma impactului, atât poliţistul aflat la volan, Cătălin Crăciun, cât şi colega acestuia, Alina Stafie, au suferit mai multe contuzii abdominale, fiind transportaţi la Spitalul Tecuci.

“Cei doi poliţişti se aflau în misiune şi se deplasau din Bârlad spre Penitenciarul Mândreşti, din judeţul Vrancea, unde urmau să facă nişte audieri. În urma primelor cercetări s-a stabilit că vina pentru producerea accidentului aparţine ofiţerului aflat la volan”, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Poliţiştii gălăţeni vor continua cercetările în acest caz şi, în funcţie de rezultatul anchetei, vor fi stabilite şi sancţiunile care vor fi luate împotriva ofiţerului vasluian Cătălin Crăciun.

×
Subiecte în articol: observator