x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii din Braşov acuzaţi de luare de mită, sub control judiciar

Poliţiştii din Braşov acuzaţi de luare de mită, sub control judiciar

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2023   •   17:30
Poliţiştii din Braşov acuzaţi de luare de mită, sub control judiciar

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a decis plasarea sub control judiciar a 4 poliţişti rutieri din Braşov, acuzaţi de luare de mită şi abuz în serviciu.

După coroborarea probelor s-a conturat bănuiala că 4 dintre persoanele cercetate au săvârşit infracţiuni de corupţie în legătură cu funcţiile publice deţinute, respectiv agenţi de poliţie rutieră în cadrul Poliţiei Codlea. A fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de ei şi li s-a adus la cunoştinţă actul de inculpare în prezenţa unui avocat, informează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Vineri s-a dispus faţă de toţi cei 4 polițiști controlul judiciar, stabilindu-se printre obligaţii şi aceea de a nu desfăşura activitatea de agent de poliţie rutieră în legătură cu care ar fi săvârşit faptele pentru care sunt cercetaţi.

Anterior, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov reţinuseră, după percheziţiile de miercuri, 5 poliţişti rutieri din Braşov, acuzaţi de luare de mită şi abuz în serviciu. Patru dintre ei sunt de la Poliţia Codlea, iar al cincilea este de la Poliţia Ghimbav.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: control judiciar luare de mită