x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii bucureşteni au făcut uz de armă pentru prinderea hoţilor care au spart un baraj al oamenilor legii

Poliţiştii bucureşteni au făcut uz de armă pentru prinderea hoţilor care au spart un baraj al oamenilor legii

19 Mai 2012   •   07:36
Poliţiştii bucureşteni au făcut uz de armă pentru prinderea hoţilor care au spart un baraj al oamenilor legii

Membrii unei grupari specializate in furturi din societati comerciale, prinsi in flagrant, au fost opriti, sambata dimineata, prin focuri de avertisment, dupa ce au fost avariate doua masini de politie.

"Membrii gruparii s-au intalnit in aceasta dimineata, s-au deplasat cu doua autovehicule pe o strada din sectorul 3, aici au oprit in dreptul unei societati comerciale, au patruns prin efractie si au sustras mai multe bunuri. Dupa comiterea faptei, suspectii s-au urcat in masini si au plecat in directii diferite. Politistii au reusit blocarea uneia dintre masini, insa suspectul aflat la volanul celeilalte masini a refuzat sa opreasca la somatiile politistilor, a incercat sa se sustraga, spargand barajul creat de politisti si avariind grav doua masini de politie", a declarat pentri Agerpres Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

El a spus ca dupa ce a lovit autovehiculele soferul a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului.

"Toti cei cinci pasageri au incercat sa fuga, motiv pentru care politistii au folosit armamentul din dotare, tragand un foc de avertisment in plan vertical. Membrii gruparii au fost condusi la sediul Sectiei 23 pentru audieri. Vorbim despre sapte membri ai gruparii. La perchezitia autovehiculelor au fost descoperite tigari in valoare de aproximativ 5.000 de lei sustrase din societatea comerciala, precum si dispozitivele folosite la comiterea faptei. Se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si distrugere", a adaugat Niculae.

×
Subiecte în articol: politisti bucuresteni hoti focuri de arma