x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii caută un copil de trei ani, dispărut

Poliţiştii caută un copil de trei ani, dispărut

14 Apr 2011   •   13:02

Ieri, în jurul orei 15.00, poliţiştii din Brăduţ (Covasna) au fost sesizaţi telefonic, de un bărbat, despre faptul M.M., de 2 ani şi 5 luni, a dispărut, în jurul orei 13.30, de la domiciliul mamei sale, din localitatea Doboşeni.

Poliţiştii s-au dus la faţa locului, constatând dispariţia şi au demarat căutările, împreună cu poliţişti de la Poliţia oraşului Baraolt şi de la Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Covasna.

Deoarece minorul a fost lăsat nesupravegheat la joacă şi pentru că locuinţa de unde a dispărut se află în imediata apropiere a unui pârâu, care din cauza ploilor abundente are debitul crescut, oamenii legii au cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna. Pompierii care au fost trimişi la faţa locului, precum şi câţiva scafandrii, au căutat copilul în avalul pârâului până la lăsarea întunericului.

Sub coordonarea poliţiştilor, peste 100 de voluntari au periat împrejurimile, însă fără vreun rezultat. Căutările continuă.

Copilul a fost dat în urmărire de către poliţişti.

×
Subiecte în articol: copil disparut