x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii implicaţi în „salvarea” unui traficant de etnobotanice, arestaţi pentru 29 de zile

Poliţiştii implicaţi în „salvarea” unui traficant de etnobotanice, arestaţi pentru 29 de zile

de Violeta Fotache    |    08 Mar 2011   •   19:33

Cei trei ofiţeri de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti(BCCOB), reţinuţi de DNA pentru corupţie, au fost arestaţi preventiv. Curtea de Apel Bucureşti a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru Ovidiu Georgel Negură, şeful Biroului Sector 1 al BCCOB, pentru trafic de influenţă. Ceilalţi doi ofiţeri Claudiu Mihai Ionaşcu şi George Robert Coporîie au primit mandate pentru compliciate la trafic de influenţă.

Reamintim că, potrivit DNA, la data de 25 februarie 2011, „inculpatul Negură Georgel Ovidiu, în calitate de ofiţer de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – şef Birou Sector 1, a pretins de la un denunţător suma de 3.000 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă angajaţi din cadrul Laboratorului de Analize a Drogurilor pentru a-i convinge să emită un certificat de analiză negativ pentru produsele etnobotanice aparţinând unei persoane cercetate într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.”. El a fost ajutat să primească banii, de către ceilalţi doi inculpaţi, în data de 7 martie, moment în care a fost realizat şi flagrantul.

×