x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polițiștii din Sectorul 2 verifică parcurile pentru a găsi dealeri și consumatori de droguri

Polițiștii din Sectorul 2 verifică parcurile pentru a găsi dealeri și consumatori de droguri

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2023   •   13:45
Polițiștii din Sectorul 2 verifică parcurile pentru a găsi dealeri și consumatori de droguri

Polițiști din cadrul Secțiilor 6, 7, 8, și 9 Poliție au desfășurat activități specifice pe maai multe străzi și parcuri din Sectorul 2, acțiunile având loc pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri.

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijinul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, au acționat, luni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În acest context, polițiști din cadrul Secțiilor 6, 7, 8, și 9 Poliție au desfășurat activități specifice în zona mai multor străzi și a unor parcuri din Sectorul 2.

Astfel, în jurul orei 19.30, polițiștii au depistat într-un parc mai multe persoane cunoscute ca fiind consumatoare de substanțe interzise.

De asemenea, a mai fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, iar în apropierea lui au fost găsite și ridicate 32 de pliculețe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe stupefiante.

Bărbatul în cauză, împreună cu alte 25 de persoane au fost conduse la sediul Secției 6 Poliție.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, care vor sesiza DIICOT.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: politie droguri