x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistul care a refuzat de două ori mită. Vezi cine e

Poliţistul care a refuzat de două ori mită. Vezi cine e

12 Iun 2012   •   10:49
Poliţistul care a refuzat de două ori mită. Vezi cine e

Un politist din Neamt poate fi considerat ca fiind unul dintre cei mai cinstiti angajati ai Politiei Romane. El a denuntat, pentru a doua oara, o tentativa de mituire, scrie cugetliber.ro

Ieri, procurorii si ofiterii DGA au organizat un flagrant pentru retinerea celui care ii oferea politistului 1.000 de lei pentru a inchide ochii la faptul ca a fost surprins conducand fara a avea permis de conducere. Politistul a fost cel care l-a surprins pe suspect la volan, pe 4 iunie, iar de atunci soferul si prietenul lui i-au propus in repetate randuri sa se intalneasca pentru 'a rezolva problema'. Suma de bani ce urma sa fie oferita omului legii a fost gasita in portiera. Ambii tineri s-au ales cu dosare penale.

Pe 10 noiembrie 2008, el a sesizat DGA cum ca un barbat de 36 de ani din Timis i-a oferit, in repetate randuri, bani pentru a nu da curs cercetarilor intr-un dosar penal. Respectivul intrase in atentia oamenilor legii dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie si a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie.
In acelasi dosar, tanarul era cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere si cu o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala.

Dupa inregistrarea autodenuntului, lucratorii D.G.A. Neamt, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt, cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au procedat la organizarea flagrantului, suspectul fiind surprins in timp ce oferea politistului 1.100 lei.

×