x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistul de la secţia 14, acuzat de complicitate la crimă în cazul asasinatului de la Piteşti

Poliţistul de la secţia 14, acuzat de complicitate la crimă în cazul asasinatului de la Piteşti

05 Iun 2013   •   22:07
Poliţistul de la secţia 14, acuzat de complicitate la crimă în cazul asasinatului de la Piteşti

Poliţistul Secţiei 14 din Bucureşti şi suspectul principal în cazul bărbatului de 37 de ani împuşcat mortal la Piteşti au fost reţinuţi în dosarul crimei respective, după ce marţi fuseseră reţinuţi pentru furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, citaţi de Mediafax, poliţistul Andrei Adrian Toma, în vârstă de 25 de ani, de la Secţia 14 din Capitală, este acuzat de complicitate la omor calificat, în timp ce principalul suspect, Ion Păun, de 37 de ani, este acuzat de omor calificat.

Marţi, poliţistul Andrei Toma şi Ion Păun fuseseră reţinuţi de către procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti pentru furt calificat, într-un dosar în care aceştia erau cercetaţi pentru sustragerea unei maşini de lux.

Este vorba de un BMW X 5 care aparţinea unui bărbat din localitatea argeşeană, furat la sfârşitul anului trecut.

Cei doi suspecţi nu au recunoscut că au participat la uciderea lui Ionel Rădulescu, însă surse judiciare susţin că Ion Păun ar fi tras în victimă, poliţistul fiind şi el implicat direct în acest caz.

Potrivit aceloraşi surse, poliţistul Andrei Toma, suspectul Ion Păun şi victima Ionel Rădulescu făceau afaceri cu autoturisme de lux pe care le cumpărau din ţară şi din străinătate, la preţuri avantajoase, şi le vindeau mai scump. Ulterior unei tranzacţii, Rădulescu şi Păun s-au certat, astfel că acesta din urmă a devenit principal suspect după comiterea crimei, arma folosită fiind un pistol de tip Glock, calibru 9 milimetri, identică celei pe care poliţistul o declarase furată anul trecut.

×