x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistul din Târgovişte lovit de un membru al clanului Ghenosu, transferat la o clinică din Viena

Poliţistul din Târgovişte lovit de un membru al clanului Ghenosu, transferat la o clinică din Viena

20 Dec 2010   •   15:50

"În urma intervenţilor şi tratamentelor administrate în Spitalul Floreasca, Codruţ Oprea a reuşit să mişte o mână şi chiar să deschidă ochii de câteva ori", a declarat medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

Colegii acestuia au insistat să îl trimită într-o clinică de recuperare din străinătate.

"Starea bărbatului era în continuare foarte gravă atunci când colegii au hotărât să îl transfere într-o clinică de recuperare din Viena", a adăugat Opriţa.

Poliţistul Codruţ Oprea, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, a fost dus în comă de gradul IV la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de George Daniel Uţă, membru al grupării "Ghenosu".

După ce l-a lovit pe poliţist, Uţă a fugit de la locul faptei, ieşind pe un geam de la toaleta localului Irish Pub din Târgovişte. El a fost prins în 5 septembrie, într-un apartament din Bucureşti, fiind arestat preventiv şi acuzat de tentativă de omor.

Codruţ Oprea a fost supus la două intervenţii chirurgicale de mare risc pentru îndepărtarea hematomului de la nivelul creierului şi pentru efectuarea unei decompresii cerebrale.

×