x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistul-scriitor Godină, dezamăgit de procurori

Poliţistul-scriitor Godină, dezamăgit de procurori

29 Aug 2016   •   20:20

Poliţistul Marian Godină, devenit celebru pentru postările sale pe Facebook şi, ulterior, pentru cartea sa, s-a arătat frustrat de decizia unui procuror care a lăsat în libertate un şofer ucigaş la prinderea căruia acesta contribuise. Un bucureştean de 23 de ani a accidentat mortal, săptămâna trecută, o femeie, fugind de la locul accidentului.

Fapta, surprinsă de camerele de supraveghere stradală, a fost semnalată de Godină pe Facebook, acesta cerând ajutorul fanilor săi pentru identificarea fugarului. Postarea lui Godină a fost preluată de peste 3.000 de oameni. Printre cei care au comentat s-au numărat şi oameni care au dat informaţii ce au ajutat poliţiştii din Bucureşti să-l prindă pe făptaş. După prinderea acestuia, s-a aflat că tânărul nu avea nici măcar carnet. Procurorul de caz, însă, a decis că bărbatul poate fi cercetat în libertate.

"Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toţi cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele în care simţi că cineva îşi bate joc de munca ta", a comentat Godină decizia procurorului. Şoferul a fost audiat, din nou, ieri după-amiază.

Marian Godină a intrat, în trecut, în conflict şi cu şefii săi din Braşov, acuzându-i că vor să muşamalizeze un caz în care acesta fusese implicat.

×