x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistul suspectat de pedofilie a fost arestat pentru 30 de zile

Poliţistul suspectat de pedofilie a fost arestat pentru 30 de zile

09 Ian 2018   •   16:33
Poliţistul suspectat de pedofilie a fost arestat pentru 30 de zile

Eugen Stan, poliţistul acuzat de pedofilie a fost arestat pentru 30 de zile, în urma deciziei Judecătoriei sector 6. 

Ieri, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpat, sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de agresiune sexuală.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, au rezultat următoarele:

În ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în  lift și pe palierul etajului 8 -   inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură și în zona abdominală și i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani și l-a pupat pe obraji  pe minorul  în vârstă de 9 ani. În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a  inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare.Observator.tv

×
Subiecte în articol: politistul pedofil arestat