x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pompierii se luptă încă cu flăcările incendiului de la fabrica de mobilă din Tăşnad, Satu Mare

Pompierii se luptă încă cu flăcările incendiului de la fabrica de mobilă din Tăşnad, Satu Mare

de Mara Raducanu    |    28 Apr 2011   •   19:17

Incendiul de la fabrica de mobilă din Tăşnad, judeţul Satu Mare, care a izbucnit astăzi după-amiază a fost urmat de mai multe explozii cauzate de vopselurile, lacurile şi carburanţii depozitaţi într-o hală.Flăcările au cuprins toate halele societăţii.
"A fost o explozie puternică, se aud în continuare bubuituri întrucât containerele de lacuri şi vopseluri şi cele de carburanţi au explodat pe rând. Estimăm că au explodat toate, dar incendiul nu va putea fi lichidat foarte repede”, a declarat  adjunctul şefului ISU "Someş” Satu Mare, colonelul Dan Gheorghe, prezent la locul incendiului. Acesta a precizat că flăcările au cuprins toate halele societăţii, care se întinde pe o suprafaţă de şase hectare.Potrivit sursei citate, pompierii au fost informaţi despre izbucnirea incendiului la ora 15.55 şi au fost trimise la faţa locului şapte autospeciale, două din Tăşnad, trei din Carei şi două din Satu Mare. Nu au fost victime, dar incendiul este foarte puternic şi se estimează că intervenţia pompierilor va dura toată noaptea.

×