x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: De Ziua Marinei Militare, marinarilor pe care nu i-a vândut domnul preşedinte le transmit felicitări

Ponta: De Ziua Marinei Militare, marinarilor pe care nu i-a vândut domnul preşedinte le transmit felicitări

14 Aug 2013   •   14:53
Ponta: De Ziua Marinei Militare, marinarilor pe care nu i-a vândut domnul preşedinte le transmit felicitări

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Executivul va adopta o Hotărâre prin care ziua de vineri (16 august) va fi liberă. "O să adoptăm astăzi Hotărârea de Guvern ca vineri să fie zi liberă, care, sigur, se va recupera într-una din sâmbetele următoare. Faptul că oamenii sărbătoresc mâine Sfânta Maria este totuşi o sărbătoare foarte mare nu doar pentru ortodocşi, ci şi pentru catolici, este Ziua Marinei Militare", a spus Ponta, în debutul şedinţei de Guvern.

El le-a transmis urări tuturor marinarilor cu ocazia Zilei Marinei.

"E ziua Marinei Militare şi vreau să transmit de pe acum toate urările tuturor marinarilor, nu doar marinarilor militari. Domnul ministru Stroe m-a pregătit. Marina Civilă a mai rămas ceva, că s-a ocupat omu' ca să nu mai avem Marină Civilă, dar marinari mai avem. Pe ăia nu i-a vândut. Marinarilor pe care nu i-a vândut domnul preşedinte încă le transmitem şi le transmit ca ministru al Transporturilor...", a spus premierul Ponta.

×