x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, despre condamnarea lui Fenechiu: Îmi pare rău că pierd un ministru eficient

Ponta, despre condamnarea lui Fenechiu: Îmi pare rău că pierd un ministru eficient

12 Iul 2013   •   16:27
Ponta, despre condamnarea lui Fenechiu: Îmi pare rău că pierd un ministru eficient
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Victor Ponta regretă faptul că ministrul Relu Fenechiu a fost condamnat la închisoare. Premierul a declarat că aşteaptă o nouă nominalizare din partea PNL pentru portofoliul Transporturilor.

"'Îmi pare rău că pierd un ministru eficient şi foarte bun. Nu am vorbit cu dl Antonescu, am vorbit doar cu Relu Fenechiu şi cu vicepremierul Chiţoiu, care coordonează activitatea guvernamentală. Conducerea PNL se va reuni luni, marţi şi-mi vor propune un nou ministru la Transporturi'', a afirmat Ponta, la România TV.

Premierul a precizat că decizia de condamnare a ministrului Transporturilor nu creează o problemă de imagine Guvernului.

''Nu creează o problemă de imagine, nici vorbă (n.r. decizia de condamnare). Domnul Fenechiu a fost acuzat pentru o faptă comisă în urmă cu 10 ani. Nu are nicio legătură cu activitatea sa ca ministru'', a mai spus Ponta.

Şeful Guvernului a precizat că nu regretă numirea lui Fenechiu în funcţie şi a explicat că ezitarea sa de a-l numi ministru al Transporturilor a fost din cauza dosarului.

''Nu regret. Când am ezitat, în decembrie, a fost tocmai pentru că ştiam de acel dosar vechi. (...) A fost unul dintre miniştrii cei mai eficienţi şi pentru asta o să-i mulţumesc întotdeauna public'', a conchis Ponta.

×
Subiecte în articol: fenechiu condamnare inchisoare ponta