x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, interceptat în dosarul procurorilor CSM acuzaţi de trafic de influenţă: "DNA să publice imediat convorbirile mele interceptate"

Ponta, interceptat în dosarul procurorilor CSM acuzaţi de trafic de influenţă: "DNA să publice imediat convorbirile mele interceptate"

11 Iul 2012   •   08:37
Ponta, interceptat în dosarul procurorilor CSM acuzaţi de trafic de influenţă: "DNA să publice imediat convorbirile mele interceptate"

Surse apropiate anchetei DNA sustin ca in dosarul in care doi procurori din CSM sunt urmariti penal pentru trafic de influenta a fost interceptat si Victor Ponta, premierul fiind sunat de procurorul George Balan, membru CSM. Inalta Curte a dat mandat pentru a autoriza interceptarile lui Balan.

Din discutia telefonica dintre premierul Ponta si procurorul Balan nu rezulta nicio referire privind negocierea de functii de conducere in Parchet, au declarat pentru jurnalul.ro surse judiciare. In timpul convorbirii telefonice, s-au stabilit detaliile unei intalniri intre Ponta si Balan, intalnire care ar fi avut loc - potrivit unor surse judiciare - saptamana trecuta. Ce au discutat cei doi va fi stabilit in cadrul audierilor.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca solicita oficial Directiei Nationale Anticoruptie sa publice imediat convorbirile telefonice care i-au fost interceptate. Ponta a precizat ca daca discutiile nu sunt prezentate public, inseamna ca aceasta institutie a intrat in batalia politica.

In sedinta de miercuri a Guvernului, Victor Ponta a declarat ca este normal ca un prim-ministru, "ca orice roman", sa fie interceptat in discutiile telefonice si a spus ca spera ca, daca se poate, sa nu fie totusi prezentate public discutiile cu sotia sa.

×