x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu

Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu

16 Mai 2012   •   09:34
Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu

Premierul Victor Ponta l-a inlaturat pe Silvian Ionescu de la sefia Garzii Nationale de Mediu si a decis ca atributiile de conducere sa fie exercitate de comisarul general adjunct al institutiei, Daniel Bogdan, pana la numirea unui nou conducatoral institutiei.

"Bogdan Daniel-Marius, comisar general adjunct al Garzii Nationale de Mediu, va exercita atributiile comisarului general , cu rang de secretar de stat, pana la numirea conducatorului institutiei", a anuntat, miercuri, Guvernul, fara a transmite insa detalii legate de eliberarea din functie a lui Silvian Ionescu.

In prezent, Garda Nationala de Mediu este condusa de Silvian Ionescu, numit in functie in ianuarie 2009. Ionescu a mai ocupat aceasta functie din aprilie 2005 pana in aprilie 2007, cand a fost sef al Garzii de Mediu, cu rang de secretar de stat in Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor condus de colega sa de partid, Sulfina Barbu (PDL).

Premierul a mai decis totodata ca Lidia Barac sa fie eliberata din postul de secretar de stat la Ministerul Justitiei, iar Denisa Oana Patrascu sa fie numita secretar de stat la Ministerul Muncii. (Mediafax)

×