x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, către șoferi: Vă rog, nu plecați pe drumurile afectate de zăpadă, mai sunt 24 de ore dificile

Ponta, către șoferi: Vă rog, nu plecați pe drumurile afectate de zăpadă, mai sunt 24 de ore dificile

25 Ian 2014   •   20:30
Ponta, către șoferi: Vă rog, nu plecați pe drumurile afectate de zăpadă, mai sunt 24 de ore dificile

Premierul Victor Ponta a făcut un apel către şoferi să nu plece pe drumurile afectate de zăpadă, decât în situaţii excepţionale, arătând că persoanele care nu respectă această recomandare denotă un semn clar de inconştienţă.

 El a arătat că vor mai fi încă 24 ore extrem de dificile, până duminică seara, şi că Poliţia are toată autoritatea să oprească circulaţia pe anumite drumuri. Premierul a cerut şi instituţiilor implicate în operaţiuni de intervenţii să funcţioneze la capacitate maximă.

Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabilă până duminică seară, a fost restrânsă la Capitală şi 13 judeţe din sud-estul ţării, în timp ce alte 14 judeţe din sud, centru şi est sunt sub cod galben de viscol, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Codul portocaliu rămâne valabil, până duminică la ora 22, pentru judeţele Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, inclusiv Bucureşti, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi.

×
Subiecte în articol: ponta soferi drumuri zăpadă rugaminte