x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Portretul, ceasul şi chipiul lui Băsescu, făcute scrum de protestatari

Portretul, ceasul şi chipiul lui Băsescu, făcute scrum de protestatari

25 Oct 2010   •   00:00
Portretul, ceasul şi chipiul lui Băsescu, făcute scrum de protestatari

Militari în rezervă şi în retragere au ars, luni, pancartele arborate la miting cu portretele lui Traian Băsescu şi Gabriel Opream, dar şi un chipiu de marinar şi un ceas oferit de preşedintele Traian Băsescu în Afganistan în 2006.

Reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Retragere şi în Rezervă au scandat "Ieşi afară, javră ordinară!". Ei au depus lângă o groapă situată pe terenul viran unde au primit autorizaţie de protest o coroană mortuară dedicată actualului regim.

Protestatarii au aruncat în groapă o parte dintre pancartele pe care le-au avut la miting, dându-le foc. În aceeaşi groapă a fost aruncat un ceas pe care era inscripţionat "Oferit de preşedintele Traian Băsescu - Afganistan, 2006". Protestatarii au explicat că este primit de la un militar care s-a aflat la acel moment în teatrul de operaţiuni din Afganistan. De asemena, ei au ars un chipiu de marinar.

În acest timp, protestatarii au strigat lozinci precum "Arde şobolanul!", "Miroase a păr de javră!" şi "Miroase a şorici!".

La final, toţi protestatarii au scandat de mai multe ori "Ieşi afară, javră ordinară!".

×
Subiecte în articol: observator