x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Povestea TRAGICĂ a criminalei de la Metrou. Magdalena a fost o studentă de nota 10 la Farmacie, dar...

Povestea TRAGICĂ a criminalei de la Metrou. Magdalena a fost o studentă de nota 10 la Farmacie, dar...

19 Dec 2017   •   11:52
Povestea TRAGICĂ a criminalei de la Metrou. Magdalena a fost o studentă de nota 10 la Farmacie, dar...

Numele Magdalenei Șerban a fost rostit în ultima săptămână de milioane de români și nu datorită vreunei fapte bune, ci a unei crime oribile. Vă reamintim că femeia de 36 de ani a omorât o tânără la metrou, după ce a împins-o pe șine și a lovit-o cu piciorul, când victima, terifiată, încerca să se salveze.

Constanța, mama Magdalenei Șerban, femeia care a comis o crimă cumplită la metroul bucureștean, a recunoscut că fiica ei avea probleme psihice. Intervenția femeii a fost la un post de televiziune, unde mama criminale a declarat că fiica ei nu a fost instabilă psihic dintotdeauna.  Acestea însă nu au fost dintotdeauna. În urmă cu câțiva ani, Magdalena studia Farmacia și își dorea să întemeieze o familie. Declinul ei a început în Spania, o țară în care a încercat să muncească pentru a câștiga bani. Din păcate, acolo avea să trăiască multe traume, printre care și privarea de libertate, hărțuire sexuală, iar toate acestea au destabilizat-o.

"Era o fată de notă 10 până a plecat în Spania. Era o fată cuminte, fată muncitoare. Vorbesc la trecut pentru că așa simt. A avut serviciu, era la un magazin, era și anul II la Farmacie la Postliceală și a luat-o o prietenă de-a ei din Spania. Mi-a scris că a pățit fel și fel de traume, au închis-o într-o camera, iar de atunci nu ne-a mai băgat în seama.

Ea a vrut să moară, au dus-o cu forță la spital. Ea nu mai judecă. A stat o perioada acolo, a mers și bărbatul meu să stea cu ea, dar apoi nu a mai vrut să mai vorbească cu noi. Parcă nu mai era cu ea. Din septembrie nu am mai vorbit cu ea. Nu voia să vorbească, ne dracuia, aruncă cu pietre în noi. Nici Salvarea nu a vrut să o ia, spuneau că nu e un pericol. Eu de când o știu este o față normală, de când îi făceam baie. Parcă ar fi diabolică, nu știu cu cine să vorbesc să îi citească și un preot", a declarat mama Magdalenei Șerban pentru WOWbiz

×
Subiecte în articol: magdalena serban