x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prânz cu Bogdan Enoiu, managerul agenţiei care a adus Oscarurile publicităţii la Bucureşti

Prânz cu Bogdan Enoiu, managerul agenţiei care a adus Oscarurile publicităţii la Bucureşti

05 Noi 2012   •   14:28
Prânz cu Bogdan Enoiu, managerul agenţiei care a adus Oscarurile publicităţii la Bucureşti
„Voi v-ati inspirat cu formatul asta de lunch din Financial Times”, iti spune in mijlocul unei fraze despre cu totul alt subiect. „Hai, alta intrebare!”, „Da, mai zi!”, „Mai ai mult? 5 minute? E mult, nu mai pot, nu ma mai pot concentra”. Replicile de mai sus sunt doar o parte dintr-un interviu care ar putea fi descris...ca un meci de tenis. Ba nu, mai degraba, ca unul de ping-pong.

Pentru ca intervievatul este Bogdan Enoiu, seful McCann Worldgroup Romania, al patrulea grup de comunicare de pe piata locala, si unul dintre cei mai cunoscuti oameni din publicitatea romaneasca...si un manager la fel de cunoscut pentru raspunsurile scurte, uneori de doar doua trei cuvinte.

Te face sa fii atent la maximum pentru ca esti mereu stresat sa nu uiti sa-l intrebi ceva. Si tot se intampla. La cateva ore dupa ce ai terminat interviul si dupa ce te-a lasat durerea de cap, iti dai seama ca tot ai uitat sa-i pui cateva intrebari: cine este mai bun la tenis –el sau CTP, cunoscutul jurnalist cu care joaca de 13 ani, daca a fost vreodata tentat sa investeasca in companii de presa si nu doar de comunicare...ba chiar ce dorinta si-a pus de ziua lui, avand in vedere ca si-a serbat aniversarea cu doar cateva zile inainte de interviu.

Dar cand ai interviu cu Bogdan Enoiu, te bucuri in primul rand ca a reusit sa ajunga...pentru ca in ultimul moment poate aparea o sedinta, un meci de tenis sau trebuie sa ia copiii de la scoala ori gradinita. Unii au asteptat un astfel de moment si cativa ani. Iar daca vine si dupa un meci de tenis, chiar daca in intarziere, deja esti un norocos.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: oscar bucuresti premiu manager pranz