x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Predoiu: „Vama Veche fără droguri”, iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin

Predoiu: „Vama Veche fără droguri”, iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   23:00
Predoiu: „Vama Veche fără droguri”, iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, cere angajaților ministerului să demareze o nouă ofensivă anti-drog. „Ne atingem scopul în momentul în care regiuni, localități, comunități sunt curățate de droguri. , iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin”, spune el.

„Noi trebuie să intensificăm această luptă. Lansați noi operațiuni, creșteți numărul de operațiuni pe zonele sensibile, zonele unde știm că se trafică intens și se consumă. Sunt localități sau comunități reputate pentru trafic și consum. dau doar câteva exemple: Vama Veche, Mamaia... Dar sunt și alte comunități în țară, în București. Putem să spunem că ne atingem scopul în momentul în care aceste regiuni, localități, comunități sunt curățate de droguri. , iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin, , , alte orașe din țară... Am avut crime în anii precedenți ocazionate de trafic/consum de droguri...”, spune Cătălin Predoiu.

El afirmă că, „din păcate toate marile orașe sunt atiunse de acest flagel”.

„Este un trend în Europa, o stare de lucruri, ne atinge și pe noi și asta nu trebuie să ne descurajeze, ci să ne mobilizeze. Festivaluri, de asemenea. Se apropie mari festivaluri. Opinia mea - ele trebuie să fie doar de muzică și artă, nu festivaluri de droguri. Știu că acționăm în zona asta, dar... Transmit un mesaj către public și cei din public care își pun problema că sunt ocazii pentru a face trafic sau consum de droguri - toleranța este zero la MAI și ăsta e principiul legal, pe care legea românească îl stabilește - toleranță zero față de trafic și consum”, adaugă Predoiu.

Ministrul de Interne a cerut IGPR să lanseze o nouă ofensivă anti-drog inclusiv în Portul Constanța.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, conduce o ședință de coordonare generală a armelor și structurilor departamentale din domeniul ordinii și siguranței publice și situațiilor de urgență. La întâlnire participă secretarii de stat coordonatori, consilierii de stat, inspectorii generali ai principalelor structuri de ordine publică și urgență, precum și șefii de inspectorate județene și alte structuri specializate.

(sursa: Mediafax)

 

×