x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PREMIERĂ: ELENA UDREA vorbeşte despre "AŞTERNUTURILE" lui TRAIAN BĂSESCU

PREMIERĂ: ELENA UDREA vorbeşte despre "AŞTERNUTURILE" lui TRAIAN BĂSESCU

11 Aug 2012   •   12:37
PREMIERĂ: ELENA UDREA vorbeşte despre "AŞTERNUTURILE" lui TRAIAN BĂSESCU

Elena Udrea a postat astazi pe blog un "articol" in care isi manifesta nemultumirea in legatura cu presedintele interimar Crin Antonescu. Una dintre criticile aduse de Udrea lui Antonescu se refera la faptul ca acesta a indraznit sa se mute in "asternuturile" lui Traian Basescu de la Cotroceni: "Antonescu a tinut mortis sa vina la Cotroceni, in locul Presedintelui, in timp ce Vacaroiu, dupa suspendarea din 2007, a avut decenta sa nu se mute in “asternuturile' acestuia".

Postarea Elenei Udrea este intitulata "Astazi este nevoie de un psihanalist" si abunda in ziceri care poate chiar necesita un psihanalist. Un alt exemplu: "Cred ca, pana va reusi sa afle “cat este halatul?', cineva trebuie sa ii explice, calm, cu blandete, ca Traian Basescu este de fapt singurul Presedinte ales al Romaniei astazi, suspendat pentru inca vreo cateva zile..."

Referirile la "asternuturi" si "halat" in loc, spre exemplu, de referiri la biroul si biblioteca de la Cotroceni sunt ilare cand vorbim totusi de doi politicieni.

×
Subiecte în articol: udrea Elena Udrea elena udrea blog