x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premieră HBO - Debut pentru "Pacific"

Premieră HBO - Debut pentru "Pacific"

15 Mar 2010   •   00:00
Premieră HBO - Debut pentru "Pacific"

Astăzi, de la ora 20:00, la numai o zi de la premiera americană, HBO România prezintă premiera filmului "Pacific", o miniserie în zece episoade produsă de Tom Hanks şi Steven Spielberg.

Serialul este inspirat din povestea reală a puşcaşilor marini americani care au luptat pe frontul din Pacific în al doilea război mondial. "Pacific" relatează povestea reală a destinelor intercalate a trei puşcaşi marini - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) şi John Basilone (Jon Seda) - de-a lungul întregilor operaţiuni de pe frontul din Pacific, în timpul celui de-al doilea război mondial.

Mini­se­ria merge pe urmele acestor oameni şi a tovarăşilor lor de luptă, de la prima lor victorie împotriva japonezilor, la Guadalcanal, până în pădurile tropicale din Cape Gloucester şi fortăreţele din Peleliu, de-a lungul dunelor de nisip însângerate de pe Iwo Jima şi-a ororii numite Okinawa şi până la triumfătoarea şi deloc uşoara întoarcere acasă după declararea victoriei împotriva Japoniei.

×
Subiecte în articol: mass-media