x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premieră în România: Un avocat braşovean, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale.

Premieră în România: Un avocat braşovean, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale.

de Adriana Oprea-Popescu    |    15 Iun 2011   •   05:38
Premieră în România: Un avocat braşovean, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale.

Avocatul Victor Teodorescu este acuzat ca a comandat uciderea sotiei sale pentru a incasa asigurarea de viata. Teodorescu, fost procuror, l-ar fi platit pe Erwin Victor Presmereanu pentru a-i ucide sotia, in contul unei datorii pe care ar fi avut-o mama autorului la avocat. Este vorba de suma de 60.000 de euro.

Citeste si Fostul procuror Teodorescu, un student emintent

UPDATE 13:45 - Victor Teodorescu a dat criminalului indicatii scrise pe un biletel. Documentul a fost expertizat grafologic, expertii stabilind ca scrisul ii apartine avocatului Teodorescu, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. La dosar exista si alte probe, respectiv o serie de inscrisuri care dovedesc motivul pentru care avocatul a vrut sa-si ucida sotia, au spus sursele citate, care nu au facut alte precizari.

Violeta Teodorescu, in varsta de 45 de ani, sotia avocatului brasovean Victor Teodorescu, a fost gasita moarta in locuinta sa, in 29 martie. Ea a fost injunghiata cu un cutit de 25 de ori in gat, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Principalul suspect in acest caz, Erwin Victor Presmereanu, in varsta de 21 de ani, a fost arestat preventiv in 2 aprilie, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Anchetatorii au aflat ca mama suspectului este o fosta clienta a avocatului. Presmereanu le-a declarat atunci anchetatorilor ca a avut legaturi cu familia avocatului Victor Teodorescu, insa nu o cunostea personal pe sotia acestuia.



Tanarul a fost arestat in urma amprentelor care s-au gasit in apartamentul sotilor Teodorescu, insa el si-a sustinut nevinovatia si a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice.

Erwin Victor Presmereanu locuia fara forme legale in Brasov, impreuna cu mama si fratele sau, si se afla in timpul unei condamnari cu suspendare, sub supraveghere. In 2008, Presmereanu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru comiterea infractiunii de trafic de droguri.

Cazul este o premiera in Romania, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

×