x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: vom continua să-i susținem pe ucraineni

Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: vom continua să-i susținem pe ucraineni

13 Apr 2022   •   11:46
Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: vom continua să-i susținem pe ucraineni

Premierul Belgiei, Alexander De Croo, a vizitat miercuri Baza militară Mihail Kogalniceanu și a transmis mai multe mesaje legate de conflictul din Ucraina. Vom continua să-i susținem pe ucraineni, NATO este mult mai unită și mai determinată ca niciodată, a declarat premierul belgian.

Vom continua să-i susținem pe ucraineni, pe cei din Ucraina și pe cei care fug din calea războiului, a spus șeful guvernului belgian, adăugând că NATO este pregătită pentru orice provocare.

„Președintele Putin a crezut că poate submina NATO, cât de mult a greșit. NATO este mult mai unită și mai determinată ca niciodată”, a declarat prim-ministrul belgian.

Premierul a transmis un mesaj belgienilor aflați în baza militară din județul Constanța: „Suntem extrem de recunoscători pentru serviciul vostru... nu sunteți doar simbolul solidarității, sunteți apărătorii libertății și ai democrației”, a spus Alexander De Croo.

Premierul belgian Alexander De Croo vizitează miercuri baza Baza 57 Aeriană Mihail Kogalniceanu. Demnitarul a fost însoțit de președintele României, Klaus Iohannis, și de premierul român, Nicolae Ciucă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: premierul belgiei