x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Ciucă, întâlnire cu reprezentanții OMV Petrom

Premierul Ciucă, întâlnire cu reprezentanții OMV Petrom

10 Ian 2022   •   17:35
Premierul Ciucă, întâlnire cu reprezentanții OMV Petrom
Sursa foto: Lucian Alecu

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut luni o întrevedere cu CEO companiei OMV Petrom, Christina Verchere, care a prezentat planul de dezvoltare a investițiilor în România pentru orizontul 2030, în acord cu obiectivul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a avut luni o întrevedere cu CEO companiei OMV Petrom, Christina Verchere. La întâlnire au participat, din partea Guvernului, ministrul Energiei, Virgil Popescu, și ministrul Mediului, Barna Tanczos, iar din partea companiei OMV Petrom, vicepreședintele Alexandru Maximescu.

„În acest context, reprezentanții OMV Petrom au prezentat planul de dezvoltare a investițiilor în România pentru orizontul 2030, în acord cu obiectivul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. În continuare discuțiile au fost axate asupra priorităților guvernamentale privind stimularea investițiilor în sectorul energetic, cu accent pe încurajarea tranziției la energia verde, eficientă și produsă cu respectare condițiilor pentru un mediu mai curat”, transmite Executivul.

Potrivit sursei citate, prim-ministrul a punctat faptul că prioritatea Guvernului este menținerea unui climat de afaceri stabil și predictibil, care să încurajeze investițiile cu efect multiplicator în economie și să contribuie la asigurarea de noi locuri de muncă.

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă