x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Ungureanu mai cere o demitere. Victima: şefa de la AM POSDRU

Premierul Ungureanu mai cere o demitere. Victima: şefa de la AM POSDRU

16 Feb 2012   •   17:39
Premierul Ungureanu mai cere o demitere. Victima: şefa de la AM POSDRU

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, sa o demita pe Carmen Ionel din functia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos.

In acest context, Carmen Ionel si-a dat demisia din functia de director general al AM POSDRU, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

"Conducerea ministerului a apreciat ca problemele de management in cadrul AM POSDRU necesita regandirea intregii strategii de accelerare a absorbtiei de fonduri europene in domeniul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Pana la inceputul lunii martie, AM POSDRU trebuie sa remedieze toate deficientele indicate de Autoritatea de Audit, astfel incat platile de la Comisia Europeana sa nu fie suspendate. Pana in acest moment, au fost corectate peste jumatate dintre recomandarile Autoritatii de Audit", a anuntat, conform Mediafax, ministerul condus de Boghicevici.

Pana la organizarea concursului pentru ocuparea functiei de director general, interimatul va fi asigurat de Carmen Rosu, fost director in Mininsterul Finatelor Publice, cu o experienta de 15 ani in gestionarea fondurilor europene.


×