x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premiile Clubului Roman de Presa

Premiile Clubului Roman de Presa

11 Ian 2005   •   00:00

Cele mai bune materiale de presa vor fi premiate si in acest an de Clubul Roman de Presa (CRP), in cadrul celei de a VI-a editii a Premiilor CRP.

EXIGENTA. Presedintele CRP, C.T. Popescu, observator atent al presei romanesti
Pot participa toti semnatarii articolelor, reportajelor si comentariilor din presa scrisa, autorii de stiri, reportaje, documentare, eseuri radio sau tv, cu materiale publicate sau difuzate intr-unul din mediile de comunicare nationale sau regionale in perioada 1 octombrie 2003-31 decembrie 2004. Data-limita pentru inscrierea in concurs este 31 ianuarie 2005, ora 17:00.

SECTIUNI. Concursul de anul acesta are cel mai mare numar de categorii, multe dintre acestea in premiera. Dosarele se pot depune pentru: Presa scrisa - stire de agentie, editorial, ancheta, reportaj (inclusiv fotoreportaje); Radio - emisiune de stiri, talk-show; Televiziune - emisiune de stiri, talk-show; Jurnalism IT; Jurnalism economic; Interviu; Jurnalism sportiv; Jurnalism cultural. Materialele se pot inscrie indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presa scrisa, radio, televiziune, presa electronica.

Pentru fiecare sectiune se vor face trei nominalizari si se va acorda un singur premiu, in valoare de 1.000 de dolari. Decernarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Premiilor Clubului Roman de Presa, in luna februarie 2005. Fisele de inscriere, alaturi de informatii detaliate privind regulamentul de concurs si procedurile de inscriere in concurs sunt disponibile pe pagina de Internet a CRP, la adresa http://crp.digiro.net, sau de la sediul Clubului Roman de Presa, tel: 021- 665.41.16, 021-223.43.32, e-mail: crp@digi.ro.

PREMIUL
Un alt eveniment organizat de CRP este a doua editie a Premiului "Dumitru Tinu" prin care este recompensata o societate de presa romaneasca pentru rezultate deosebite in cursul anului 2004. Inscrierea se face printr-o scrisoare care va contine numele societatii si datele de identificare, contact, numele institutiei de presa inscrise si datele de functionare (ISSN, licenta CNA), motivatia detaliata a inscrierii, respectiv rezultatele supuse analizei - crestere de tiraj sau audienta, concept grafic, campanie de presa desfasurata in anul respectiv. Scrisoarea mai poate cuprinde orice alte informatii si documente care pot sprijini motivatia. Dosarul va fi depus in sase exemplare. Premiul consta dintr-un trofeu, o diploma si echivalentul in lei a 5.000 de dolari, suma impozabila. Termenul-limita de inscriere este 31 ianuarie 2005, ora 16:00, data la care dosarul trebuie sa ajunga la secretariatul CRP.

×
Subiecte în articol: observator presa