x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premiile "Ioan Chirilă": Ultima sută de metri pentru viitorii gazetari sportivi

Premiile "Ioan Chirilă": Ultima sută de metri pentru viitorii gazetari sportivi

09 Noi 2009   •   00:00

Gala de decernare a Premiilor "Ioan Chirilă" se apropie cu paşi repezi. Alături de jurnaliştii profesionişti, în cadrul Galei vor fi premiaţi şi cei care, prin puterea cuvântului sau a imaginii, îşi doresc să devină gazetari sportivi. Acum, ambele competiţii adresate neprofesioniştilor din cadrul Premiilor "Ioan Chirilă" se află pe ultima sută de metri.  
 
Învingătorul competiţiei va beneficia de un contract de colaborare cu un cotidian de mare tiraj, timp de trei luni. Cel de-al doilea clasat va deveni colaborator Hotnews, ambii câştigători având posibilitatea de a începe o carieră de jurnalist sportiv. 

Celor care preferă să se exprime prin imagini, Premiile "Ioan Chirilă" le-au dedicat Kaptura, un concurs adresat fotografilor amatori care doresc să devină profesionişti. Timp de 6 săptămâni, participanţii au fost provocaţi să demostreze că ştiu când să apese pe trăgaci. Au fost primite fotografii cu teme şi compoziţii variate. De la fotbal la echitaţie sau pescuit, concurenţii au reuşit să surprindă momente dintre cele mai inedite. Cei care doresc să se înscrie mai pot trimite imagini până la data de 12 noiembrie la adresa foto@ioanchirila.ro.

Câştigătorul fiecărei săptămâni este ales de către Cristi Preda şi Alex Gălmeanu, doi dintre cei mai bine cotaţi artişti fotografi ai momentului. La sfârşitul campaniei, fotografiile câştigătoare ale fiecărei etape intră în competiţia pentru un aparat foto Nikon D-SLR D3000. Votul juriului este dublat şi de un premiu de popularitate. Pe toată durata competiţiei, vizitatorii au ocazia să voteze cea mai bună fotografie a fiecărei săptămâni, pe www.ioanchirila.ro. La finalul fiecărei etape, autorul celei mai populare fotografii va primi o geantă foto şi un trepied din partea F64Studio.

Marele câştigător al concursului foto Kaptura va fi anunţat pe 18 noiembrie pe site-ul oficial al Premiilor Ioan Chirilă - www.ioanchirila.ro. Câştigătorii Talentul anului vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor, care va avea loc pe 23 noiembrie. Premiile "Ioan Chirilă" sunt singura competiţie independentă adresată gazetarilor sportivi din România. Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul Premiilor, www.ioanchirila.ro, unde sunt puse la dispoziţia celor interesaţi şi sfaturi din partea doamnei Iarina Demian, preşedintele Fundaţiei artEST, organizatorul Premiilor "Ioan Chirilă".
 

×
Subiecte în articol: mass-media