x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preotul care a ucis o adolescentă în staţiunea Mamaia, condamnat la 12 ani de închisoare

Preotul care a ucis o adolescentă în staţiunea Mamaia, condamnat la 12 ani de închisoare

12 Oct 2015   •   20:07
Preotul care a ucis o adolescentă în staţiunea Mamaia, condamnat la 12 ani de închisoare
Sursa foto: Foto: telegrafonline.ro

Fostul preot din Bistriţa Năsăud care a ucis o adolescentă de 15 ani în staţiunea Mamaia, după ce s-au cunoscut pe Internet, a fost condamnat, luni, la 12 ani de închisoare de către judecătorii Tribunalului Constanţa.

Sentinţa instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în zece zile de la pronunţare.

Potrivit Tribunalului Constanţa, inculpatului Aspru Laurenţiu Constantin i se scade din pedeapsă perioada reţinerii şi arestării preventive, de la 11 aprilie 2015 la zi. Totodată, se menţine măsura arestării preventive a acestuia, pe o perioadă de 60 de zile, de pe 12 octombrie 2015 până pe 10 decembrie 2015 inclusiv.

Judecătorii au mai dispus restituirea către moştenitorii victimei, la rămânerea definitivă a sentinţei, a bijuteriilor, hainelor şi telefoanelor mobile pe care adolescenta le purta când a fost omorâtă.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe inculpat să plătească statului suma de 2.400 de lei reprezentând cheltuieli judiciare.

Pe 11 aprilie 2015, o tânără de 15 ani, din Năvodari, a fost ştrangulată cu un cablu electric, într-un apartament din staţiunea Mamaia.

Autorul faptei a fost prins de poliţişti în aceeaşi zi, după ce acesta a anunţat autorităţile prin numărul unic de urgenţe 112 că într-un bloc s-a petrecut o crimă.

Fostul preot a spus că a cunoscut-o pe tânără pe Internet, pe un site de escorte, că a venit în staţiunea Mamaia pentru a se întâlni cu ea, recunoscând că a strâns-o de gât cu cablul unei maşini de călcat în urma unei altercaţii.

×