x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe scriitorul Gabriel Liiceanu cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Ofiţer, potrivit unui decret publicat marţi în Monitorul Oficial.

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe scriitorul Gabriel Liiceanu cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Ofiţer, potrivit unui decret publicat marţi în Monitorul Oficial.

29 Mai 2012   •   16:26
Distinctia i-a fost oferita lui Liiceanu, care este si directorul general al Editurii Humanitas, 'in semn de inalta apreciere pentru intreaga sa activitate, pentru capacitatea manageriala dovedita, prin care a deschis iubitorilor de carte noi posibilitati de a avea acces la cultura, fiind un model pentru tanara generatie'.

Tot marti, a fost publicat in MO si decretul privind conferirea Ordinului Steaua Romaniei in grad de Cavaler academicianului Marius Sala, vicepresedinte al Academiei Romane.

Distinctia i-a fost conferita, la propunerea presedintelui Academiei Romane, 'in semn de inalta apreciere pentru intreaga sa activitate dedicata cercetarii si conservarii unei limbi romane autentice, pentru promovarea stiintei si culturii nationale'.

×