x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedinţii CJ Suceava şi Neamţ cer descentralizarea administraţiei publice

Preşedinţii CJ Suceava şi Neamţ cer descentralizarea administraţiei publice

26 Feb 2009   •   00:00

Gheorghe Flutur şi Vasile Pruteanu, preşedinţii Consiliilor Judeţene Suceava şi Neamţ, au cerut, astăzi, premierului Emil Boc să înceapă descentralizarea administraţiilor publice locale, Pruteanu arătând că are semnale că unele ministere încearcă să blocheze această acţiune.



Pruteanu a spus, în cadrul întâlnirii cu premierul Emil Boc, organizată la Suceava, că trebuie se fie realizată cât mai repede descentralizarea administraţiei publice. "Am informaţii că există o înverşunare pentru această descentralizare", a declarat Pruteanu, citat de Mediafax.
El a arătat că autorităţile de sănătate publică ar fi primit, miercuri, un ordin prin care li se atrage atenţia că rămân în continuare în subordinea Ministerului Sănătăţii. La această întâlnire, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că a decis să candideze pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava pentru că se va realiza descentralizarea administraţiei publice. "Sunt convins că veţi face descentralizarea", a spus Flutur care a adăugat că este nevoie de această descentralizare a deciziei. "Dumneavoastră o veţi face, iar noi vom confirma", a conchis Flutur.

×
Subiecte în articol: romania