x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preselectie - Slujbe in strainatate

Preselectie - Slujbe in strainatate

25 Sep 2004   •   00:00

Persoanele care vor sa munceasca in strainatate se pot inscrie luni, 27 septembrie, si marti, 28 septembrie, in banca de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).

CRISTIAN PETRU

Incepand cu ora 9:00, la sediul OMFM din Bucuresti se pot prezenta cei care au experienta in meseriile de operator serigrafic-masinist offset, cu varsta maxima de 45 de ani si minimum trei ani de experienta, vanzatori comerciali - barbati cu varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani, electromecanici - barbati de maximum 45 de ani si minimum trei ani de experienta, mecanic ajustor vehicule cu motor - barbati, 28-40 ani, minimum cinci ani de experienta. De asemenea, se pot prezenta la preselectie barbati calificati in meseria de cazangiu- tinichigiu, cu varsta maxima de 45 de ani si minimum cinci ani de experienta dovedita prin cartea de munca. Cei care au deja dosarul depus la Oficiu si indeplinesc conditiile pentru una sau mai multe din aceste meserii se pot prezenta pentru completarea dosarului. Depunerea dosarului constituie primul pas in procesul de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate.

ACTE

Dosarul persoanelor care doresc sa se inscrie in baza de date a OMFM trebuie sa contina copii dupa actul de identitate, pasaport, actele de studii, cartea de munca, adeverinta medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos, cazier judiciar in original, din care sa rezulte ca solicitantul nu are antecedente penale. De asemenea, este nevoie de o declaratie din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de boala, curriculum vitae, fisa personala si de trei fotografii tip pasaport.

×
Subiecte în articol: observator