x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prigoană vinde şerpi, papagali şi veveriţe!

Prigoană vinde şerpi, papagali şi veveriţe!

13 Ian 2010   •   00:00
Prigoană vinde şerpi, papagali şi veveriţe!
0-111137-pliciman.jpgRosal Grup a cerut Registrului Comerţului extinderea obiectului său de activitate. Sărind de la munca de jos, unde trebăluia la strâns gunoaiele cetăţeanului de oraş, Rosal a adăugat salubrităţii mult mai albe activităţi comerciale, cea a creşterii plantelor şi a comerţului cu animale exotice de companie.

Directorul general al companiei Rosal, Valentin Dobre, a declarat că, într-un an greu la capitolul rezultate financiare, decizia se înscrie în planurile companiei de a se dezvolta pe noi domenii. Tot domnia sa specifică şi plantele ce urmează să fie crescute, cereale, şi animalele exotice, scoase la vânzare, şerpi, papagali, veveriţe.

Cum Silviu Prigoană deţine 60% din acţiunile Rosal Grup, e de la sine înţeles că el va participa cu acelaşi procent, atât la creşterea plantelor cât şi la comerţul exoticelor animale.

Anul de recesiune economică prognozat poate genera situaţii inedite, prin cumulul de funcţii ale actualilor angajaţi, parcuri prin care aleile şerpuiesc prin lanuri de grâu, bănci umbrite de porum nedepănuşat, ţâşnitori care să băltească în orezării înfloritoare... În privinţa animalelor, angajaţii vor putea lua de suflet câte un şerpălau, ajutând la reciclarea materialelor biodegradabile, un papagal, pentru îmbunătăţirea nivelului de comunicare cu publicul, şi, în fine, câte-o veveriţă, australiană, c-altfel exotice neaoşe ar fi şi-n Cişmigiu, pentru acelaşi public, dar recalcitrant.

×
Subiecte în articol: observator