x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primar la 77 de ani

Primar la 77 de ani

13 Iun 2012   •   13:55
Primar la 77 de ani

Constantin Rusu, fostul primar din Ciceu Giurgesti, a reusit la 77 de ani sa obtina si cel de-al treilea mandat. In ciuda varstei inaintate a acestuia, cetatenii din comuna au avut incredere in el si i-au acordat inca o data votul lor.

La 77 de ani, impliniti pe 1 ianuarie anul acesta, Constantin Rusu a candidat pentru al treilea mandat de primar si a castigat fotoliul pentru urmatorii patru ani. Recunoaste ca a intentionat sa se retraga, dar a fost convins sa candideza inca odata. 'Am zis ca ma retrag si eram ferm convinsa sa fac acest lucru, dar datorita relatiei foarte stranse pe care o am cu conducerea PSD am acceptat sa mai reprezint odata partidul la alegeri. Acesta va fi insa cu siguranta ultimul mandat pentru ca am si eu o varsta...', a explicat pentru Bistriteanul.ro, primarul din Ciceu Giurgesti.

Fost cadru didactic, Rusu a intrat in politica dupa ce a terminat cariera la catedra si a ajuns la pensie. 'Am doua mandate incheiate si acum sunt la al treilea. Sper sa il pot duce cu bine la sfarsit si sa finalizez principalele proiecte pe care le am incepute in comuna', spune primarul.

Despre aceasta campanie electorala, Constantin Rusu, marturiseste ca a fost cea mai grea pe care a dus-o vreodata, dar important este ca s-a terminat totul cu bine pentru el. 'A fost foarte dificil, am castigat la o diferenta de 14 voturi fata de locul doi si de 30 fata de cel de-al treilea candidat. Lupta a fost foarte stransa cu candidati foarte puternici', adauga cel mai varstnic primar din judet.

×