x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Managerul spitalului din Urziceni a fost suspendat din funcție

Managerul spitalului din Urziceni a fost suspendat din funcție

de Redacția Jurnalul    |    02 Aug 2023   •   14:00
Managerul spitalului din Urziceni a fost suspendat din funcție
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Constantin Sava, primarul din Urziceni, a anunțat că a suspendat-o din funcție pe directoarea spitalului din Urziceni în urma scandalului provocat de imaginile cu o femeie care a născut pe trotuar, în curtea unității medicale. Anunțul a fost făcut miercuri.

„Față de reacția publicului, am luat hotărârea de suspendare”, a anunțat primarul Sava, la două zile de la izbucnirea scandalului.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafilla, a cerut luni demisia de onoare sau demiterea managerului spitalului. Tot luni, managerul instituției și mai multe cadre medicale au fost sancționate de echipa de control a ministerului.

O tânără a născut pe trotuar, în fața Spitalului Municipal Urziceni, județul Ialomiţa, după ce nu a fost primită la Urgenţe, luni dimineața, pentru că nu mai erau locuri, potrivit martorilor. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu, în urma imaginilor apărute în spațiul public. Faptele privesc săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, ca urmare a neîndeplinirii atribuțiilor de serviciu de către personalul medical, a informat atunci IPJ Ialomița.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: primar manager suspendare