x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Bucureşti intensifică măsurile pentru combaterea efectelor caniculei în Capitală

Primăria Bucureşti intensifică măsurile pentru combaterea efectelor caniculei în Capitală

06 Aug 2012   •   13:35
Primăria Bucureşti intensifică măsurile pentru combaterea efectelor caniculei în Capitală

Primaria Municipiului Bucuresti intensifica masurile pentru combaterea efectelor caniculei in Capitala si pune la dispozitia bucurestenilor opt corturi medicale dotate cu aer conditionat, ventilatoare cu apa, personal medical specializat, medicamente si aparatura de specialitate, informeaza un comunicat al PMB remis luni AGERPRES.

Corturile sunt amplasate in Parcul Cismigiu, Piata Romana, Piata Victoriei, Parcul Herastrau, Piata Universitatii, Parcul Moghioros, Parcul Carol si Piata Unirii - 11 iunie.

De asemenea, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti a pus la dispozitie doua cabinete medicale de prim-ajutor, in complexul Grozavesti si in Pasajul de la Universitate, unde bucurestenii pot beneficia de asistenta medicala.

Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti are amenajate noua puncte de prim-ajutor in Parcul Bordei, Parcul Carol I, Parcul Circului de Stat, Parcul Cismigiu, Parcul Floreasca, Parcul Herastrau Vechi, Parcul Izvor, Parcul Miorita si Parcul Tineretului.

Aceste puncte de prim-ajutor sunt dotate cu aer conditionat, apa, personal medical si medicamente.

Directia de Asistenta Sociala are amenajate mai multe puncte de prim-ajutor unde bucurestenii pot beneficia de apa si aer conditionat.

De asemenea, Directia de Asistenta Sociala continua activitatile de monitorizare a persoanelor de peste 75 ani aflate in evidenta institutiei, prin vizite si apeluri de tip 'check' zilnice.

Pe perioada caniculei, Primaria le recomanda bucurestenilor sa evite pe cat posibil expunerea la soare, in special intre orele 11,00 si 18,00 si sa consume lichide in cantitate suficienta.

Agerpres

×