x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PRIMĂRIA CAPITALEI/Consilierii generali s-au înţeles în şedinţa de ieri ca fraţii

PRIMĂRIA CAPITALEI/Consilierii generali s-au înţeles în şedinţa de ieri ca fraţii

de Monica Andrei Capatos    |    07 Mar 2009   •   00:00

Linişte şi pace ieri la şedinţa Consiliului general al Capitalei. Atunci când a venit vorba de împărţirea ciolanului nimeni n-a mai avut nimic de reproşat.



Asta în condiţiile în care la şedinţă primarul general, Sorin Oprescu, n-a fost prezent. După ce au negociat cu câteva zile înainte cine primeşte un loc călduţ în consiliile de administraţie ale RADET, RATB, REBU, CICLOP, APA NOVA, aleşii locali au trecut la ridicat mânuţele. PD-L-iştii au avut câştig de cauză, primid cele mai multe posturi, nici PSD-ştii nu s-au lăsat mai prejos, cei care au ieşit în dezavantaj au fost PNL-iştii. Ba mai mult, cei din PSD i-au împlinit primarului de la Sectorul 3, Liviu Negoiţă,un vis. Acesta a primit luciul Lacului Titan şi patru insule care până ieri aparţineau de Administraţia Lacurilor şi Parcurilor. Asta în condiţiile în care nimeni de la Sectorul 3 nu a prezentat un proiect de modernizare a zonei. Dar dacă-i ordin cu plăcere!

METROUL, LA MINISTER
Consilierii generali au scăpat repede şi de proiectul Liniei de metrou Gara de Nord-Aeroportul Henri Coandă, pe care l-au transferat la Ministerul Transporturilor. Interesant este faptul că a fost retras de pe ordinea de zi proiectul privind numirea consilierilor în consiliul de administratie al World Trade Center, favorita aici fiind Cristina Pârvulescu.

×
Subiecte în articol: observator