x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei închiriază 54 de toalete ecologice pentru parcuri

Primăria Capitalei închiriază 54 de toalete ecologice pentru parcuri

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   23:30
Primăria Capitalei închiriază 54 de toalete ecologice pentru parcuri

Primăria Capitalei anunţă pe SEAP licitaţie în vederea închirierii a 49 de toalete ecologice mobile şi cinci toalete destinate persoanelor cu dizabilităţi care urmează să fie instalate în parcurile administrate de ALPAB.

Conform caietului de sarcini, în prezent, în parcurile administrate de ALPAB există un număr total de 41 de toalete ecologice mobile, 19 toalete destinate persoanelor cu dizabilităţi şi 14 toatele automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate.
Lipsa toaletelor publice reprezintă o problemă reclamată de mai multă vreme de bucureştenii care tranzitează parcurile aflate în administrarea municipalităţii.

Pentru cele 54 de toalete ecologice mobile suplimentare se vor asigura servicii de închiriere, amplasare şi întreţinere. Se estimează că prestarea serviciilor se va face în perioada 15 iulie - 31 decembrie 2023.

Valoarea totală estimată a contractului este de 373.692 lei. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Ofertanţii trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri globală pentru ultimele trei exerciţii financiare încheiate de cel puţin 261.584 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 25 iulie.

Pe de altă parte, societatea Salubrizare Sector 5 SA anunţă tot pe SEAP licitaţie pentru achiziţionarea a trei automăturătoare stradale second hand, la o valoare totala estimată de 1.500.000 lei.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 40%, iar aspectele tehnice totalizează 60%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 31 iulie. 

×