x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria sectorului 2: Copacul căzut în zona Spitalului Colentina "părea sănătos şi nu necesita tăierea"

Primăria sectorului 2: Copacul căzut în zona Spitalului Colentina "părea sănătos şi nu necesita tăierea"

18 Ian 2013   •   12:08
Primăria sectorului 2: Copacul căzut în zona Spitalului Colentina "părea sănătos şi nu necesita tăierea"

Copacul căzut astăzi pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în zona Spitalului Colentina, care a avariat opt maşini, "părea a fi sănătos şi nu necesita tăierea", anunţă reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti.

"Copacul se afla în curtea Spitalului Colentina şi, conform precizărilor reprezentanţilor Primăriei Municipiului Bucureşti, era un pom care părea a fi sănătos şi nu necesita tăierea. Menţionăm că administrarea Spitalului Colentina şi a curţii interioare aparţine Primăriei Municipiului Bucureşti care va fi implicată în soluţionarea problemelor legate de pagubele produse în urma incidentului", informează Primăria sectorului 2 printr-un comunicat citat de Agerpres.

Copacul s-a prăbuşit spre Şoseaua Ştefan cel Mare, afectând două maşini parcate şi şase aflate în trafic, staţionate la semafor.

Conform declaraţiilor reprezentanţilor Primăriei Municipiului Bucureşti, proprietarii maşinilor avariate vor primi din partea Comisiei constituite din reprezentanţi ai PMB şi ai Poliţiei Rutiere autorizaţiile de reparare a autovehiculelor, iar sumele necesare vor fi suportate de asiguratorii cu care proprietarii au contract.

Astfel, traficul pe Şoseaua Ştefan cel Mare a fost reluat la o jumătate de oră de la producerea incidentului, se mai arată în comunicatul Primăriei sectorului 2.

×
Subiecte în articol: copac cazut masini stefan cel mare vijelie vant