x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Sectorului 4 vrea să cumpere viziere de 5 milioane de lei

Primăria Sectorului 4 vrea să cumpere viziere de 5 milioane de lei

05 Mai 2020   •   17:33
Primăria Sectorului 4 vrea să cumpere viziere de 5 milioane de lei

Primăria Sectorului 4 a scos la licitație un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunț de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Instituția intenționează să cumpere până la 100.000 de viziere, din policarboat, reutilizabile. Prețul estimat pe vizieră este 50 lei, firma care va oferi prețul cel mai mic fiind câștigătorul, relatează Hotnews, citat de Antena 3.

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a argumentat că vrea să fie pregătit pentru redeschiderea unităților de învățământ, în condițiile în care administrația locală va fi obligată să asigure dezinfectant și preferă să organizeze transparent, o licitație, decât să facă atunci, rapid, achiziție directă.

Vizierele solicitate trebuie să aibă ecran rabatabil, rezistență la factori externi, să fie reutilizabile prin sterilizare și hipoalergenice.
Cantitatea minimă estimată la nivelul acordului-cadru este de 20.000 bucăți, iar cantitatea maximă - 100.000 bucăți/viziere.

Termen limită de depunere a ofertelor este 29 mai. Numărul maxim preconizat de participanți la acordul-cadru este de 20 companii/asocieri.

×