x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Capitalei, către drumari: "Nu vă bateţi joc de mine. Suflaţi în podurile de gheaţă până se topesc"

Primarul Capitalei, către drumari: "Nu vă bateţi joc de mine. Suflaţi în podurile de gheaţă până se topesc"

07 Feb 2012   •   08:33
Primarul Capitalei, către drumari: "Nu vă bateţi joc de mine. Suflaţi în podurile de gheaţă până se topesc"

In aceasta dimineata, in sedinta Comandamentului de Iarna de la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu a dispus amendarea operatorilor de deszapezire in zona carora nu se va putea circula normal incepand cu orele 13:30-14:00.

"De la 600.000 amenda pentru toti operatorii la care dupa-amiaza, la ora 13:30- 14:00 nu se circula in zona lor. Suntem prieteni, colegi, dar nu va bateti joc nici de mine, nici de oameni. In special in sectoarele 1 si 5. Vreau sa rezolvati in primul rand podurile de gheata. Suflati in ele pana se topesc", le-a spus Oprescu drumarilor.

"Dimineata, cum am trecut in sectorul 5, in 'cartierul ambasadelor', Zetarii plini de gheata, prelungirea Ferentari la fel. Nici pe stanga, nici pe dreapta 'diplomatia' nu poate sa circule. Amurgului este acoperita cu gheata, Margeanului la fel, Antiaeriana, Drumul Sarii, 13 septembrie, Calea Rahovei, Sebastian. In sectorul 1 Aviatorilor, la fel, gheata pe Charles de Gaulle, gheata la Piata Victoriei... Radem, glumim, dar nu-i asa. Bd. Lascar Catargiu, azi noapte, la ora 3... Calea Victoriei... Va rog sa luati sectorul 5 in primire acum, cu toate chiflele si asteptarile de la stopuri, sa blocati, sa va injure si pe voi 'diplomatii' aia care nu pot iesi din casa", a mai spus Oprescu, potrivit RTV.

Sorin Oprescu i-a ironizat pe resonsabilii cu semafoarele: "Luati-va stopuri mobile. Vorbesc serios. Si va puneti unul dintre voi sa le pazeasca. Ca altfel raman fara ele".

Doi stalpi au cazut pe Bd. Chisinau fara a produce pagube si trei copaci rupti de vant, dintre care unul a distrus trei autoturisme.

Circulatia mijloacelor de transport in comun a fost afectata de conditiile meteo. Linia 223 a fost suspendata, Splaiul Unirii fiind inchis intre Soseaua de Centura si Pod vitan, unde se actioneaza cu utilaje de deszapezire. Linia 106 nu circula in cartierul Rosu, carosabilul fiind impracticabil.

Circulatia tramvaielor 7 si 25 a fost deviata pentru aproximativ 40 de minute marti dimineata din cauza unei avarii pe Soseaua Giurgiului. Incepand cu ora 5.00, linia 312 intoarce la Metro Berceni din cauza utilajelor de la Piata de Gros.

×